Üdvözöllek a Panda kreatív világában!

Mónika vagyok, 30 éves, a Panda kreatív tulajdonosa, tervezője. Szegeden élek a párommal, egy édes tengerimalaccal és egy rosszcsont törpe pinscher kutyussal. A kis birodalmamban szeretném nektek megmutatni mi az ami számomra kedves és érdekes. A saját kis dolgozó sarkomban alkotok és ötletek szinte minden nap. Másképp számomra unalmas lenne az élet. Nagyon szerencsés vagyok hiszen a hobbim a munkám is egyben.

A honlapot azért hoztam létre 2014-ben, mert szerettem volna megmutatni én hogyan alkotok és nekem melyek azok az ötletek, technikák amik beváltak. Ezeket a mai napig próbálgatom és igyekszem újabb és újabb technikákat kipróbálni, hogy később ezt másokkal is megoszthassam.

És hogy miért is választottam a Panda kreatív nevet?! Azért, mert imádom a pandákat 🙂 Rengeteg kis apróságom van ami pandás. Még a tűzőgépem is panda formájú 🙂 Éljenek a pandák 🙂

Nem csak blogolni szeretek, hanem alkotni is. Az általam készített csodaszép pandaságokat megtalálod a menüben lévő Shop fül alatt. Jelenleg két kategóriával találkozhatsz. 

A Panda jewelry és a Panda pet kategóriát fogod megtalálni. A Panda jewelry kategóriában az általam készített ékszereket találhatjátok meg. Van üvegből készült, ásványból, legóból, bőrből, gyöngyből stb. Mindegyik kis szériás pandaság, de találsz olyat is amiből egyetlen darab készült csak. Szeretek olyat készíteni ami nem mindennapi darab, így az egyszerűbbektől a különlegesebbig sokfélét fogsz találni.

A Panda pet kategóriában a kis állatkáknak való cukiságokat fogod megtalálni. Most elsősorban még csak nyakörvekkel fogsz találkozni. Ez a későbbiek folyamán fog még bővülni.

Elfogyott
-20%

Szeretek blogolni és igyekszem megosztani veletek mind azt ami engem foglalkoztat 🙂 Szeretném azt is megmutatni nektek hogy egészségesen és környezetkímélően is lehet élni, akár pénztárcabarát módon is. Vagy csak egyszerűen azt, hogy gazdálkodjatok az időtökkel, hiszen abból mindenkinek kevés van. Ehhez már vannak szépséges letölthető tartalmak is amit filofax-ban lehet hasznosítani. Ezentúl ezeket a grafikus oldalamon fogom megosztani. Ezt itt találjátok. Nem szeretnék csak 1 dolog mellett leragadni, így sokféle témában olvashattok majd ezentúl a blogon. Ezt bizonyítja az is, hogy igyekszem megosztani veletek a kisállatokkal kapcsolatos teendőim, terveim.

Mentés

Köszönöm, hogy végigolvastad a kis bemutatkozó szövegem. Ha bármi kérdésed lenne akkor írj nekem nyugodtan.

Legyen csodaszép napod

Mónika