Üdvözöllek a Panda kreatív világában!

Mónika vagyok, 30 éves, a Panda kreatív bloggere, tervezője. Szegeden élek a párommal, egy édes tengerimalaccal és egy rosszcsont törpe pinscher kutyussal. A kis birodalmamban szeretném nektek megmutatni mi az ami számomra kedves és érdekes. A saját kis dolgozó sarkomban alkotok és ötletek szinte minden nap. Másképp számomra unalmas lenne az élet. 

A honlapot azért hoztam létre 2014-ben, mert szerettem volna megmutatni én hogyan alkotok és nekem melyek azok az ötletek, technikák amik beváltak. Ezeket a mai napig próbálgatom és igyekszem újabb és újabb technikákat kipróbálni, hogy később ezt másokkal is megoszthassam. Higgyétek el nekem, hogy szinte minden megtanulható. Csak kitartás kérdése az egész. Mindenkiben ott lapul egy kreatív ember, csak meg kell találni.

És hogy miért is választottam a Panda kreatív nevet?! Azért, mert imádom a pandákat 🙂 Rengeteg kis apróságom van ami pandás. Még a tűzőgépem is panda formájú 🙂 Éljenek a pandák 🙂

Imádok alkotni. Az általam készített csodaszép pandaságokat megtalálod a menüben lévő Shop fül alatt. Szeretek olyat készíteni, ami nem mindennapi darab. Igazán színes kavalkádot találhatsz, ahol az egyszerűbbektől a különlegesebbig mindent megtalálsz. Elsősorban ékszerre fogsz lelni, hiszen ez áll a legközelebb hozzám. Az alapanyagot a világ minden tájáról szerzem be nektek, hogy ne tucattermék legyen a végeredmény, hanem egy igazán egyedi és megismételhetetlen ékszer. A sok sok ékszer mellett azért találni mást is 🙂 Ilyenek például a fimo-val (polymer clay) díszített bögrék, kanalak. Vagy néhány saját grafikám amivel a szobádat, lakásod díszítheted.

Elkezdtem nem csak nőknek, férfiaknak, gyerekeknek kiegészítőt tervezni, hanem állatoknak is. Két fő vonal van. Az egyik a tengeri malackás, a másik pedig a kutyás vonal. Tudom, hogy többen is foglalkoznak ilyennel, de mikor megkaptam az én Samum akkor igazából itthon nem találtam neki olyat ami tényleg tetszett volna, így végül külföldről rendeltem meg neki a dolgait. Ezért is kezdtem bele a nyakörvek, kiegészítők, biléták, stb. készítésébe.

Ezeken felül van még egy szuper dolog az oldalon. Ez nem más mint a Tervezd meg magad rész. Itt te tervezheted meg, hogy milyen ékszert vagy kiegészítőt szeretnél, amit én igyekszem megvalósítani neked.

1,490 Ft
2,490 Ft
1,790 Ft

Swarovski nyaklánc

Kék ombre swarovski nyaklánc

5,990 Ft

Szeretek blogolni és igyekszem megosztani veletek mind azt ami engem foglalkoztat. Szeretném azt is megmutatni nektek hogy egészségesen és környezetkímélően is lehet élni, akár pénztárcabarát módon is. Látni fogod, hogy te is tudsz csinálni házi készítésű kencéket amivel a bőröd is megóvhatod. Vagy nem kell mindent készen a boltba megvenned, mert hipp hopp el tudod magad is készíteni.

Én sokáig időhiányban szenvedtem és ehhez kerestem segítséget. Már már egészen jól be tudom osztani az időm és ezért is használom a filofaxom, ami nagy segítségem. Ehhez már vannak szépséges letölthető tartalmak is amit filofax-ban lehet hasznosítani. Én imádom a sajátom és amit csak lehet ebbe vezetek, hogy biztosan ne maradjon el semmi.

Nem szeretnék csak 1 dolog mellett leragadni, így sokféle témában olvashattok majd ezentúl a blogon. Ezt bizonyítja az is, hogy igyekszem megosztani veletek a kisállatokkal kapcsolatos teendőim, terveim.

Mentés

Köszönöm, hogy végigolvastad a kis bemutatkozó szövegem. Ha bármi kérdésed lenne akkor írj nekem nyugodtan.

Legyen csodaszép napod

Mónika